Kuchnia Ani Z
Strony
Strona główna
Kontakt
O mnie
wtorek, 3 czerwca 2014
Racuchy z jabłkami
Najlepsze racuchy piekła moja babcia:)
2 szklanki mąki pszennej
3 jajka
1,5 łyżki cukru
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
szczypta soli
2- 3 jabłka
1,5 szklanki mleka
cukier puder do posypania
Żółtka, mąkę, cukier i mleko wymieszać. Jabłka obrać, pokroić w niewielkie kawałki. Ubić pianę z solą, delikatnie połączyć z ciastem i jabłkami. Racuchy smażyć na oleju.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz