Naleśniki upiekłam z tego przepisu.
Nadzienie:
- świeży szpinak (może być mrożony)
- ser feta
- 3 ząbki czosnku
- pieprz mielony
- 1 łyżka masła
- sok z cytryny
Umyty, pokrojony szpinak przesmażyć z przeciśniętym czosnkiem na maśle. Fetę rozkruszyć widelcem i połączyć z letnim szpinakiem. Doprawić do smaku. Na każdy naleśnik nałożyć farsz i zwinąć, przesmażyć ponownie.
Cudowne ,och ,chcę takie.
OdpowiedzUsuńNajlepsze :)
OdpowiedzUsuńMniam, jeden z moich ulubionych sposobów na farsz do naleśników.
OdpowiedzUsuńSkorzystam z przepisu! wyglądają to bardzo apetycznie :)
OdpowiedzUsuńMniam, bardzo apetyczne, ja lubię do takiego farszu dorzucić kawałeczki kurczaka:)
OdpowiedzUsuń